KARL

Innovationer
Under åren som jag legat utslagen så började jag följa diverse konflikter i världen. Samtidigt har jag ett stort intresse för teknik och innovationer/uppfinningar. Så jag började skissa på egna innovationer till försvaret, det var bland annat dessa jag hade med mig för att sälja utomlands. Jag har sen haft koll på om det skulle dyka upp något som liknade det jag uppfunnit men inte sett något och det är nu fyra år sedan jag tog fram mina första innovationer.
Polisen har ju skickat flera infiltratörer som frågat mig om vad jag uppfunnit eftersom jag har varit smart nog att inte spara några skisser på min dator eller någon annanstans.
Men igår dök det upp en innovation som i alla fall påminner om min innovation.
Den här roboten är framtagen av företaget Darpa som ingår i Boston Dynamics som jag även mailat till ett antal gånger under det senaste året.
Det som skiljer den här roboten från en av mina är att den här är mer tekniskt avancerad på vissa sätt fast min är fortfarande hundra gånger bättre om jag skall göra någon form av jämförelse.
Men här har ni det polisen! Varsågoda!
 
 
Det som är skrämmande är att man samtidigt förstår hur krig kommer se ut i framtiden. Föreställ er att en sådan här robot kan ta sig fram mer eller mindre i alla miljöer och är snabbare än en människa och går inte att skjuta sönder hur lätt som helst.
Dessa robotar kan utrustas med en mängd olika vapensystem beroende på ändamål.Tänk då att man anfaller med fem/tio tusen robotar på en gång vilket man såklart kommer att göra.
 
Jag kom på den här innovationen efter att studerat befintliga innovationer som finns på marknaden idag som jag sedan vidareutveklade och kombinerade med andra innovationer.
Sen finns det mycket som inte ens läggs ut på internet utan militären håller dom hemliga av förståliga skäl eftersom andra länder snabbt kan kopiera.
Men det började med att jag studerade olika videos och företag under två års tid.
Dom här robotarna är idag tio år gamla!.
 
Framtidens krig kommer ske bakom datorskärmar av datanördar som inte ens behöver ha gjort värnplikt som styr olika robotar.
Vet inte varifrån mitt intresse för teknik kommer men min far berättade att när han var ung så berättade hans farfar att man i framtiden skulle kunna åka till rymden i raketer med raketbränsle långt innan någon ens hade en vision om detta och att han mer eller mindre blivit dumförklarad för detta.
Så kanske är innovativt tänkande ärftligt vad vet jag?.
 
Karl 2017-02-10 22:20